15 de set. 2014

SORTIDA AL MONT CARO - 05.10.14


Benvolguda/t sòcia/soci,

Tal i com es va comentar en la passada assemblea, hem pensat de preparar una sortida amb bicicleta de carretera. El proper DIUMENGE 05 D'OCTUBRE, pedalarem fins al mític “Mont Caro” (1.441m – Ports de Tortosa-Beseit). L’hora de sortida serà a les 7.00h del matí al Portal d’Avall.

El recorregut serà el que podeu veure en aquest mapa, amb un total de 117km fins d’alt del cim. Calculem que el temps fins arribar a Roquetes (98km aprox.) poden ser unes 4,5 hores, (mitja de 25km/h.) comptant el petit descans per esmorzar (lleuger i ràpid). L’ascensió al port són aproximadament uns 23km des de Roquetes. Qui no desitgi fer aquesta pujada pot quedar-se a Roquetes o anar al restaurant.

El restaurant on dinarem, “El celler d’en Panxampla”, es troba situat a la carretera d’Alfara, al municipi d’Els Reguers, molt a prop de Roquetes. El preu del menú complet serà de 25€. La taula estarà reservada sobre les 14.30-15.00h. Pels ciclistes hi haurà un servei de dutxes a una zona propera.

Important apuntar-se al FORMULARI penjat al blog del Club, responent totes les opcions, abans del proper 02 d'OCTUBRE. És recomanable que es porti algun acompanyant amb vehicle, per poder carregar bici i ciclista de tornada. En el cas que algú no li sigui possible, ja farem per organitzar-lo en algun cotxe d’un company.






http://ccselvata.blogspot.com.es  
https://www.facebook.com/selvata.totbike                       

Us hi esperem, serà una sortida d’autèntic “Tour”!!!

LA JUNTA                                                                      La Selva del Camp, 29 de setembre de 2014


NOTA: El Club no es fa responsable dels danys que es puguin causar durant la sortida social proposada, als participants o a tercers. Cadascú és responsable de sí mateix. Indispensable l’ús del casc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada