23 de set. 2015

SORTIDA A SANT SADURNÍ D'ANOIA - 04/10/2015



Benvolguda/t sòcia/soci,

Avui hem deixat l’estiu i hem entrat a la tardor, per tant, en breu arribarà el fred! És per això que per fer-nos-el passar no podem deixar de pedalar!

 

El proper diumenge 4 D’OCTUBRE, realitzarem la sortida amb BTT des de Sant Sadurní d’Anoia fins a la Selva (estava prevista per una setmana més tard, però per temes de disponibilitat l’hem avançat una setmana).

 

L’hora de quedada serà a les 6:45h del matí a la plaça del Portal, per baixar amb bicicleta fins l’estació de tren de Reus. Allí agafarem el tren de les 7:32h en direcció a Sant Vicenç de Calders, on haurem de fer un transbord per agafar el tren de les 8:21h que ens durà fins a Sant Sadurní d’Anoia. Una vegada arribats, esmorzarem (cal portar entrepà) i iniciarem la ruta de tornada amb bicicleta fins a la Selva. A la meitat del camí, ens aturarem a dinar en algun bar/restaurant proper a la ruta.

 

La distància de la sortida és d’ aproximadament uns 100km, amb 1.300m de desnivell acumulat i sense quasi cap dificultat tècnica, ja que és força rodadora. Està previst l’arribada a casa a mitja tarda.

El preu total dels bitllets de tren serà d’uns 14,00€, els quals caldrà afegir-hi el preu del dinar.

Per tal de poder avisar a Renfe del total de bicicletes, caldrà apuntar-se abans del dia 30 de Setembre, via xarxes socials o enviant-nos un correu electrònic.

 

 

Us hi esperem, serà una bona pedalada per contemplar les nombroses vinyes i la verema!

 Com sempre, és una sortida oberta a tothom!

 

Atentament,

LA JUNTA                                                                La Selva del Camp, 23 de setembre de 2015

 

NOTA: El Club no es fa responsable dels danys que es puguin causar durant la sortida social proposada, als participants o a tercers. Cadascú és responsable de sí mateix. Indispensable l’ús del casc.

http://ccselvata.blogspot.com.es                    

https://www.facebook.com/selvata.totbike                              totbike@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada