21 de març 2013

13 d'abril SOPAR DELS 20 ANYS DEL CLUB



Benvolguda/t sòcia / soci,

Sabies que el CLUB CICLISTA SELVATÀ TOT-BIKE ha fet la vintena d’anys? Doncs si, i des de la Junta, creiem que aquest, és un bon motiu per celebrar-ho perquè el nostre club encara és viu, perquè mantenim la il·lusió pels pedals i perquè continuem inquiets per descobrir, nous indrets, dalt de la bicicleta!!

Per aquest motiu, en el “Torn obert de paraules” del dia de l’Assemblea General, es va aprovar, fer un sopar per la celebració de la vintena d’anys del club. Pren nota del dia!


Dissabte 13 d’abril al Mas Gibert. Concentració, al mateix restaurant, a les 21:00 hores i sopar a les 21:30 hores. Esperem que vulguis participar en aquesta festa, que és de totes/tots i per a totes/tots les sòcies i socis. Acompanya’ns, hem prepara’t un obsequis


sorpresa per a totes/tots les sòcies/socis assistents!

Com ja saps, és imprescindible apuntar-te a la botiga de l'Agustench Moto Equip o per email totbike@gmail.com i cal que ho facis abans del divendres 5 d’abril, pagant 22,00 euros que és el cost del menú. En apuntar-te, també ens hauràs d’escollir un primer i un segon plat, del menú que et presentem a continuació:


MENÚ DEL SOPAR DELS 20 ANYS DEL CLUB

Beure de benvinguda

PRIMERS

Tortel·lini a la marinera // Amanida d’alvocats i endívies // Remenat d’espàrrecs i bolets

SEGONS

Terrina de peus de porc // Tonyina a la planxa amb verduretes i soja // Confit d’ànec amb coulis de mora // Orada a la sal amb cítrics

POSTRES

Amanida de fruita

CAVA CELEBRACIÓ VINTENA D’ANYS DEL NOSTRE CLUB



LA JUNTA

La Selva del Camp, 18 de març de 2013

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada