10 de març 2013

Carta de la Nova Junta.


Som la nova Junta del Club Ciclista Selvatà Tot Bike i us adrecem aquesta carta de presentació per donar-nos a conèixer i explicar-vos algunes de les idees que portem de cap un cop agafat el relleu en la gestió i administració del Club.
Hem pensat que seria bo establir un organigrama de funcionament amb tres grans àrees que són l’Esportiva, l’Econòmica i la Social per tal d’intentar ser operatius, pràctics i eficaços tant pel que fa l’organització interna de la Junta com per facilitar a la resta de socis i personal vinculat al Club els noms de les persones i les àrees de treball que ens hem distribuït i amb qui haureu de contactar segons les necessitats de cada moment. És, en tot cas, un organigrama estructurat de manera flexible on els membres de Junta farem de tot si cal. Volem ser un equip més dins del Club.
Per aquest motiu necessitem de la teva ajuda. Durant aquest any ens hem proposat dinamitzar la comunicació mitjançant les xarxes socials. En aquesta Àrea treballarem el Bloc http://ccselvata.blogspot.com.es/ i els seus continguts. Sabem que és el nostre punt de trobada virtual i que tots/es la consultem sovint per fer-nos ressò del que passa al Club. Ens ha de continuar sent tan útil com fins ara. Al Bloc hi haurà les activitats, informació, calendari, etc. Crearem un Grup de Whatsapp per poder quedar les sortides diàries o de Cap de setmana. Per agilitzar les cartes volem que ens enviïs el teu correu electrònic i telèfon al totbike@gmail.com el més abans possible.
La col•laboració de la massa social del Club en aquest punt és necessària i serà, sens dubte, ben rebuda.
De reptes n’hi ha molts i haureu d’entendre que anirem donant els passos adients per aconseguir-los a curt, mig o llarg termini. Demanem, en aquest sentit, una mica de paciència.
Ens agradaria també engrescar la comunitat de socis i sòcies del Club en iniciatives que ens permetessin potenciar la relació i el coneixement entre nosaltres i mantenir un bon nivell de comunicació intern.
Algunes de les idees que us hem exposat no aporten evidentment cap novetat respecte al que s’ha fet fins ara. La nostra intenció no és pas innovar ni fer experiments sinó gestionar correctament aquest Club aportant la nostra il·lusió i el nostre temps en fer-ho el millor possible.
Agraïm sincerament el suport i la col•laboració que en aquests moments de relleu i aterratge ens dóna l’anterior Junta directiva.

4 comentaris:

  1. Esteu vius!!!!!

    ResponElimina
  2. I qui sou?

    ResponElimina
  3. informació del web poc actualitzada ... any 2008, 2009, 2010 !!!

    ResponElimina