7 d’oct. 2013

Ens trobarem a la Fira Mediaval 2013

Benvolgut(da) soci(a):
        Els propers dies 26 i 27 d’octubre, es realitzarà al nostre poble la tradicional Fira Medieval. Enguany, hem pensat de tornar a ser-hi presents com a entitat del municipi, i és per això, que ens podreu trobar instal·lats en un stand habilitat a la zona de les entitats locals.
     
        També dir-vos, que tindrem Loteria Nacional del club, al preu de 5€ la butlleta i, a la Fira, podrà ser un bon lloc per a comprar les vostres participacions i col·laborar amb nosaltres.

        Malauradament, també us informem que la sortida “del bolet” prevista pel cap de setmana del 12-13 d’octubre quedarà ajornada fins a nova data, si és el cas. Continuem recordant-vos la importància d’utilitzar les xarxes socials i el correu electrònic per a totes aquestes comunicacions, per tal d’estalviar paper, recursos i protegir el medi ambient.

        Agrairem a tots aquells que encara no ens heu fet arribar la vostra adreça de correu electrònic que ens l’envieu el més aviat possible a: totbike@gmail.com No us descuideu i feu-nos una visita al nostre/vostre stand de la Fira!!! Atentament, La Junta La Selva del Camp, 4 d’octubre de 2013

http://ccselvata.blogspot.com.es https://www.facebook.com/selvata.totbike

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada