14 de set. 2015

SORTIDA A MONTSERRAT (carretera)


Benvolguda/t sòcia/soci,

El proper 27 de Setembre, realitzarem la sortida al monestir de Montserrat, amb bicicleta de carretera. L’hora de trobada serà a les 7.00h del matí a la plaça del Portal. Caldrà dur entrepà per esmorzar, ja que a mig camí ens aturarem, però convindrà no perdre gaire temps.

Una vegada visitat el monestir, baixarem a dinar al restaurant Masia el Casot, situat a la carretera de Marganell a Montserrat. El preu del menú serà de 21,00€.

 

Tenim present que és el dia de les votacions catalanes, però a mitja tarda ja serem a casa.

Els acompanyants que no pedalin poden gaudir d’un dia turístic al monestir.

Per tema de logística, caldrà apuntar-se com a màxim fins el dia 21, al formulari del blog, o posant-se en contacte amb nosaltres.

 

Un cop tinguem a tota la gent apuntada, intentarem gestionar de la millor manera el transport per la tornada de les bicicletes i ciclistes, però si algú tingués la possibilitat de portar un acompanyant amb cotxe i porta-bicis seria d’agrair.

 

RUTA: (100km) La Selva – Alcover – Valls – El Pla de Santamaria – El Pont – Querol – Esblada – Carme – La Pobla de Claramunt – Castellolí – Montserrat

 

 

Us hi esperem!

 

Atentament,

LA JUNTA                                                                La Selva del Camp, 14 de setembre de 2015

 

NOTA: El Club no es fa responsable dels danys que es puguin causar durant la sortida social proposada, als participants o a tercers. Cadascú és responsable de sí mateix. Indispensable l’ús del casc.

http://ccselvata.blogspot.com.es                    

https://www.facebook.com/selvata.totbike                              totbike@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada