4 de jul. 2016

SORTIDA A CAMBRILS 16.07.2016


Benvolguda/t sòcia/soci,

Ja ha arribat l’estiu i, per tant, és hora de refrescar-se després d’una bona pedalada! És per això que el proper DISSABTE 16 DE JULIOL, realitzarem la Sortida Nocturna a Cambrils.

El punt de trobada serà a les 16.30h de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament. Seguidament anirem per diferents camins i rieres fins a Cambrils. A la meitat del camí (Riudoms) el Club prepararà una mica de berenar, per agafar forces fins arribar vora el mar, on podrem gaudir d’una bona remullada a la platja. Una vegada ben refrescats i amb gana per sopar 22.00h aprox, el restaurant la Palmera (Càmping Joan) situat junt al Passeig Marítim, ens oferirà:

Adults:
-         Pica pica (musclos, calamars, patates, olives, amanida)
-         Plat a escollir: Paella d’arròs o Fideuà
-         Postres, beguda i cafès
Menú Infantil: Patates fregides amb nuggets, beguda i postres

Preu Socis: 15.00€ (Infantil 7.00€)                 Preu No Socis: 18.00€ (Infantil 10.00€)

Assegurança de dia pels NO federats: 3.00€ a pagar el mateix dia

Una vegada havent sopat, els més valents i nocturns faran la tornada a casa amb bicicleta: (IMPORTANT: portar llums davant, darrera i roba reflectant)

Per qui NO desitgi tornar de nit amb bicicleta, caldrà que cadascú es busqui la manera per tornar a la Selva.
Per a una millor organització i per escollir el plat, podeu apuntar-vos mitjançant el formulari penjat al nostre Blog, abans del proper dimecres dia 13.

Us hi esperem!!!

LA JUNTA                                                                           La Selva del Camp, 4 de juliol de 2016

NOTA: El Club no es fa responsable dels danys que es puguin causar durant la sortida social proposada, als participants o a tercers. Cadascú és responsable de sí mateix. Indispensable l’ús del casc.
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada